Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği protokolü imzalandı.

Kadıköy İmam Hatipliler Vakfı (KAİM) adına Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hasan EKMEN ile Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) adına, üniversite rektörü sayın Prof. Dr. M.Fatih ANDI tarafından kurumlar arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile el ele vererek, eğitim ve öğretim yolculuğumuzda birlikte hizmet vermek üzere faaliyetlerimize başlıyoruz. Eğitim, kültür, sanat, alanlarında ve sosyal sorumluluk projelerinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesitesi ile birlikte KAİM Akademi olarak faaliyetlerimize başlıyoruz. Bizler eğitime gönül vermiş bir vakıf olarak FSMVÜ’nin de desteğiyle, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize, hedeflerine daha sağlam adımlarla yürümeleri için rehber olacağız.

Kadıköy İmam Hatipliler Vakfı olarak, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile imzaladığımız eğitim protokolü çerçevesinde, başta imam hatip öğrencileri olmak üzere, eğitim camiasına ve mezunlarımıza yararlı, ufuk açıcı projeler üretebilmek temennisiyle.